Gebiedsgericht werken met de onderwijsondersteuners

De scholen binnen SWV de Eem zijn verdeeld in zes gebieden. Iedere school in dit gebied heeft een vaste onderwijsondersteuner die helpt bij het organiseren van passend onderwijs.

Informatiepunt Passend Onderwijs voor ouders

SWV de Eem heeft speciaal het Informatiepunt Passend Onderwijs voor ouders opgericht voor al je vragen bij je zoektocht naar een geschikte school of extra ondersteuning voor jouw kind(eren) op school.

Samenwerking met ketenpartners

Om passend onderwijs mogelijk te maken staat samenwerking met ketenpartners hoog op de agenda. SWV de Eem werkt samen met het voortgezet onderwijs, voorzieningen voor speciaal onderwijs cluster 1 en 2, voorschoolse voorzieningen, jeugdzorg en gemeenten.

 • “Dit gaat het verschil maken samen met een nieuwe enthousiaste leerkracht voor de groep van Joeri. Fijn dat er zo meegedacht wordt. Leve passend onderwijs.”

  Karla Wilmot Klink
  Intern Begeleider
 • “Ik wil Augusta en Ans graag bedanken voor de training groeidocument A. Ik heb tijdens de bijeenkomst meegekeken in een groeidocument dat ik al ingevuld had en ik merkte dat ik het formulier nog veel beter kan gebruiken dan ik nu doe.”

  Marieke van Hoegaerden
  Zorgcoördinator en IB'er groepen 4 t/m 8
 • Wij ontvangen op de Guido de Brès regelmatig een hand-out met praktische info voor de leerkrachtenmap. Ik wil het compliment aan jullie geven, dat het heldere, kort en bondige informatie is. Een plezierige bladspiegel, toegankelijk en makkelijk leesbaar. Je krijgt snel even wat tips, waar je verder mee kunt en ook info om je verder te kunnen verdiepen.

   

  Willemijn Kramer-Maassen
  Leerkracht Guido de Brès
Top